Nieuws:

Activiteiten:

Schaapsscheerdersdag 2023

Zaterdag 3 juni hebben we onze jaarlijkse schaapsscheerdersdag weer gehouden!
Het was een gezellig druk, en er was veel te doen voor jong en oud. Een groot succes dus!

Onze schapen zijn weer verlost van het dikke pak wol en dit trok zoals altijd veel bekijks.
Er stond een grote trampoline op de tussenweide en deze werd door veel kinderen met heel veel plezier in gebruik genomen. Van al dat springen krijg je natuurlijk honger. Gelukkig waren we daarop voorbereid en hebben we heerlijke poffertjes gebakken met extra chilli. Een portie voor €2,-. Ook dit was een groot succes.

Voor op de plas stond er een picknicktafel met allerlei teken en knutselspullen. Zo konden kinderen lekker kleuren, een masker knutselen en versieren of een tas zelf versieren, die mee naar huis genomen mocht worden.

Tevens is ons ontdekkingspad wat verder uitgebreid, ook op het gebied van educatie. Onze eigen voorzitter Gea Pereboom heeft het pad officieel geopend met behulp van een enthousiast groepje jonge bezoekers.

Het ontdekkingspad is verbonden met ons nieuwe ‘Spelletjesboek’. Hier staan verschillende leuke spelletjes in die hier op de boerderij gedaan kunnen worden. Dit allemaal in het kader van educatie en plezier!
Het boekje is te verkrijgen voor €5,75. Met de opbrengst kunnen we o.a. het ontdekkingspad nog veel leuker en educatiever maken.

 

Schaapsscheerderdag 1 Schaapsscheerderdag 2 Schaapsscheerderdag 3 Schaapsscheerderdag 4