Nieuws:

Activiteiten:

Weekendhelpers gezocht

Voor wie wil helpen met het verzorgen van de dieren, meldt je aan bij de boerderij. De beheerders zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die tegen kleine vergoeding in het weekend willen helpen. Je maakt dan deel van een leuk enthousiast team dat de dieren verzorgd. Ook zorgt het team voor een mooie schone boerderij en leuke activiteiten.

air jordan 4 bottines fourrées homme puma stanley comprar mandos wii originales adidas silver football shoes pantaloni de trening puma yeezy boost 350 v2 core black dazzling blue core black epiphany piano bengals trikot flanellitakki miehet Finland τσαντα γκουτσι nike air max fff houten bank te koop air max 98 2015 men josh allen jersey

Het gaat om de volgende klussen:

 

Dierenverzorgers ochtend

Je begint om 8.00 u met het voeren van dieren en het schoonmaken van de dierenverblijven. Je werkt samen met een ervaren beheerder. De ochtendklus duurt tot 12.00 u. 

 

Dierenverzorgers middag 

Je begint om 12.00 u met het verder schoonmaken van de dierenverblijven en helpt samen met een ervaren beheerder met het voeren van de dieren in de middag. De middagklus duurt tot 16.30 u.

 

Gastvrouw of gastheer: 

Je zorgt voor een gastvrije boerderij en helpt bij de verkoop van koffie, thee en ijs. Er is een terrasje op het erf waar mensen kunnen zitten.

We zoeken vooral mensen die op zaterdag of zondag een paar uur tussen 12.00 – 16.30 u beschikbaar kunnen zijn. Vooral op mooie dagen, dan kan het gezellig druk zijn op de boerderij. 

 

Klussenmensen

De beheerders zoeken voortdurend vrijwilligers die de handen uit willen slaan en die willen helpen met allerhande klussen. Een paar uur per week is genoeg  Op de NL Doet dag is de boerderij ook goed geholpen door veel vrijwilligers voor het herstel van het erf en het werk aan de knuffelhoek.  

 

 

oudeman_schildert mensen_scheppen_zand meisje_op_boerderij