Op deze pagina's:

Steun de kinderboerderij

De kinderboerderij heeft uw steun hard nodig.  Om de dieren te kunnen voeren en nieuwe hokken en materialen te realiseren is geld nodig. U kunt ons op verschillende manieren steunen:

 • Steun een actie

  Dat kan direct via electronisch bankieren. Kijk op de home pagina voor de lopende acties. Maak direct geld over of help ons met een speciale sponsoractie met familie en vrienden.

 • Adopteer een dier!

  U kunt al voor 15 euro per jaar een dier adopteren! Lees hier meer. Download hier het formulier om een dier te adopteren

 • Word donateur

  U kunt de kinderboerderij steunen met een financiële bijdrage. U bepaalt zelf hoeveel u de kinderboerderij wilt geven. Download hier het machtingsformulier

 • ANBI status

  De fiscus heeft in februari 2015 de kinderboerderij de status toegekend van Algemeen Nut Beogende Instelling. Daarmee kunnen giften aan onze boerderij worden afgetrokken van de belasting. Het RSIN/Fiscaal identificatienummer van de boerderij is 0045 20 543.

 • Verantwoording

  Hoe besteedt de kinderboerderij haar geld? Wat zijn haar plannen voor de toekomst? Lees hiervoor het jaarverslag 2020. Voor wat betreft haar beloningsbeleid: de boerderij volgt de CAO voor dier-speciaalzaken. Lidmaatschap van het bestuur is onbezoldigd.

 • Sponsor worden

  Het bedrijf krijgt hiervoor een eervolle vermelding op het digitaal scherm, op het erf van de boerderij. Kijk hier voor een overzicht van onze sponsoren.
  Download hier het sponsorformulier

 • Sponsorloop starten met je school

  Wil je met je school in actie komen op geld op te halen voor Kinderboederij Noord? Meld je aan via deze link en start je sponsoractie.

 • Vrijwilliger worden

  Zonder vrijwilligers kan de boerderij niet werken. We kunnen ieders hulp altijd goed gebruiken. Kijk hier voor meer informatie.

 Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Als blijk van waardering voor uw financiële steun zijn wij gedurende de zomermaanden een aantal weekenden speciaal voor u geopend. Meer informatie hierover vindt u hier